تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
روش های طراحی لوگو حرفه ای

mobinblog

website

روش های طراحی لوگو حرفه ای

 

روش های طراحی لوگو

معمولا طراحی لوگو حرفه ای را می توان به سه روش زیر و در حالت های مختلف طراحی کرد که هر کدام دارای تعاریف و نمونه های خاصی هستند.

1 - طراحی لوگوی تصویری مانند طراحی لوگوی اپل

۲- طراحی لوگوی دست خط مانند طراحی لوگوی سونی

3- طراحی لوگوی ترکیبی مانند طراحی لوگوی استارباکس

 

اگرچه ممکن است از تعاریف و روش های دیگری استفاده شود، اما برای ایجاد یک کلمه مشترک، تیم بعد چهارم ترجیح داد این روش شناسایی طراحی لوگو را ایجاد کند تا ابتدا ساختار طراحی لوگو را به مشتری آموزش دهد، سپس پس از ایجاد آگاهی لازم. . برای مشتری نیز می تواند با مراجعه به تیم طراحی لوگو بعد چهارم نیازهای خود را بهتر شناسایی کند و برای بیان نظرات و دیدگاه های خود به تیم طراحی لوگو از کلمات رایج تخصصی طراحی لوگو برای بیان و انتقال احساسات خود استفاده کند. و نیازها از یک خلاصه طراحی لوگو استفاده کنید.

 

1. طراحی لوگوی بصری

(در سه حالت)

در طراحی لوگوی بصری، اشکال و نمادها معمولاً وظیفه اصلی انتقال پیام بصری به مخاطب را دارند. طراحی لوگوی تصویری که گاهی به آن پیکتوگرام نیز می گویند، اساساً سبکی از طراحی لوگو است که بر اساس یک فرم گرافیکی طراحی شده است. برخی از شناخته شده ترین لوگوهای تصویری عبارتند از: لوگوی اپل، لوگوی توییتر، لوگوی مرسدس بنز، آرم فایرفاکس، آرم المپیک، آرم شل و ده ها لوگوی تصویری دیگر که هر کدام در زمینه خود برجسته هستند. از فعالیت

    معمولا طراحی لوگوی تصویری به سه صورت طراحی می شود. 1 - طراحی لوگو تصویری بر اساس نام برند 2 - طراحی لوگو تصویری بر اساس فعالیت برند 3 - طراحی لوگو غیر مرتبط که در ادامه به تفصیل به آن می پردازیم.

 

    طراحی بصری لوگو بر اساس ارتباط مستقیم با نام تجاری:

 

    در این مورد سعی می کنیم لوگوی تصویری بر اساس نام برند طراحی کنیم، مثلاً اگر نام برند اپل است و حوزه فعالیت برند فناوری است، سعی می کنیم لوگوی تصویری بر اساس نام برند طراحی کنیم بدون اینکه توجه زیادی به حوزه فعالیت خود دارد. توجه داشته باشید که احتمالاً موارد زیادی در بریف ارسالی مشتری به طراح گنجانده شده است، اما بدیهی ترین درخواست از سوی برند تمرکز بر طراحی تابلوهای اطراف نام برند است.

 

طراحی بصری لوگو بر اساس پیوند مفهومی با نوع کسب و کار برند:

 

هنگام طراحی لوگوی تصویری بر اساس کسب و کار برند، طراح بر روی نوع کسب و کار برند تمرکز می کند، به عنوان مثال، شرکتی را در نظر بگیرید که در زمینه حمل و نقل هوایی فعالیت می کند، مانند لوفت هانزا، همانطور که می بینید این برند کاملاً رو به جلو است. برای القای احساس پرواز استفاده شده و در طراحی لوگو از تصویری از جرثقیل اوراسیا استفاده شده است، همانطور که قبلاً ذکر شد در بریفینگ برند می تواند موارد زیادی وجود داشته باشد، اما برند بر روی پرواز متمرکز شده است.

 

طراحی بصری لوگو غیر مرتبط با ساختارهای مفهومی و مستقیم (لوگوی انتزاعی):

 

در این مورد از طراحی، سعی می شود بدون اصرار بر مفاهیم و پیوند با نام برند یا زمینه فعالیت برند، مانند لوگوی نایک یا لوگوی پپسی یا آدیداس، یک لوگوی بصری طراحی کند. برخلاف لوگوهای دیگر که بر یک مفهوم خاص تمرکز می کنند، این به مخاطب اجازه می دهد تا درک شخصی خود را داشته باشد. و به اصطلاح، دست مخاطب را برای درک مفاهیم مختلف باز می گذارد و لوگوهای انتزاعی گاهی به مرور زمان به موضوع تبدیل می شوند.

 

 

2,, دست خط طراحی لوگو

(در سه حالت)

    در طراحی لوگوی نوشته شده، حروف و کلمات وظیفه دارند پیام برند را به عموم مردم منتقل کنند. طراحی لوگوی نوشتاری را می توان لوگوتایپ یا علامت کلمه نیز نامید. طراحی لوگوی نوشتاری اساساً حالتی از طراحی لوگو است که بر اساس نوشتار یا ترکیب حروف طراحی شده است. برخی از معروف ترین لوگوهای نوشته شده عبارتند از: لوگو تایپ کوکاکولا، لوگوتایپ سونی، لوگوتایپ سامسونگ، لوگوتایپ گوگل و ده ها لوگو تایپ و نشانه نوشته شده که هر کدام از این لوگوتایپ ها برندهای مگا جهانی هستند.

    معمولا طراحی لوگوی نوشتاری به سه صورت طراحی می شود. 1 - لوگوتایپ 2 - مونوگرام 3 - حرف اول که در ادامه به تفصیل در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

 

طراحی لوگوی نوشتاری با ساختار لوگو:

 

در طراحی لوگو تایپ ها معمولاً روی نام کامل برند تاکید می شود و متن کامل به صورت یک علامت نوشته طراحی می شود، مانند لوگوی برند کوکا کولا، لوگوی نوکیا،و لوگوی گوگل و غیره

 

طراحی لوگوی دست خط با ساختار مونوگرام:

 

نوع دیگری از لوگوی نوشته شده، مونوگرام است. اساساً مونوگرام ها روی حروف اول کلمات تمرکز می کنند و به جای استفاده از تمام کلمات برند، یک یا چند حرف اول کافی است مانند طراحی مونوگرام کیا موتورز، مونوگرام فولکس واگن، مونوگرام پلی استیشن، مونوگرام لویی ویتون، مونوگرام HP، مونوگرام CNN، مونوگرام H&M و ده ها و صدها مونوگرام دیگر.

 

طراحی لوگوی نوشتاری با ساختار حرف اول:

 

طراحی لوگوی نوشتاری بر اساس حرف اول یکی از پرطرفدارترین انواع علائم نوشتاری است. در این نوع طراحی، تأکید بر حرف اول برند است، a اگرچه متن کامل معمولاً به صورت لوگو در کنار حرف اول ظاهر می شود، اما تأکید بر حرف اول نام است. تجاری یا برند است، مانند لوگوی مک دونالد، لوگوی لکسوس، لوگوی سوزوکی، لوگوی شانل، آرم فیس بوک و ده ها علامت نوشته اول نامه محور دیگر.

 

3، طراحی لوگو ترکیبی

طراحی لوگوی ترکیبی اساساً ترکیبی از 1- لوگوی نوشتاری و 2- لوگوی تصویری است که می تواند باشد

 

1- لوگوی نوشته شده

بر اساس ((طراحی لوگوی بصری بر اساس ارتباط مستقیم، طراحی لوگوی بصری بر اساس ارتباط مفهومی، طراحی لوگوی بصری بدون ارتباط با ساختارهای مفهومی و مستقیم)) یا

2- عکس لوگو

بر اساس ((طراحی لوگوی نوشتاری با ساختار لوگوتایپ، طراحی تابلوی نوشتاری با ساختار مونوگرام، طراحی تابلوی نوشتاری با ساختار حروف اولیه))

 

logoneshan.com

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 3 بهمن 1401ساعت 13:35 توسط mobin sahraei | تعداد بازديد : 30 | |